Lightsource - Solar Photovoltaic (PV) projecten

Lightsource is wereldwijd een leidende speler in het ontwikkelen, financieren en het op lange termijn exploiteren van Solar Photovoltaic (PV) projecten. Samen met grondeigenaren, bedrijven en lokale partners werken we met trots aan grootschalige oplossingen voor duurzame energie.

Lightsource biedt landeigenaren de mogelijkheid om een betrouwbare inkomstenstroom te realiseren door land beschikbaar te stellen voor zonnepanelen en daarmee stroom te leveren aan lokale gemeenschappen en commerciële partijen. Ons team heeft tientallen jaren ervaring met het ontwerpen, financieren, bouwen en beheren van grootschalige zonne-energieprojecten over de hele wereld. Met decennia aan ervaring creëren wij duurzame oplossingen die zijn ontworpen voor de behoeften van zowel de eindgebruiker als de landeigenaar.

 

Wij helpen honderden grondeigenaren met het genereren van betrouwbare huurinkomsten van zonne-energieprojecten. Onze zonneweides zijn zo ontworpen dat de grondeigenaar maximaal gebruik kan maken van de ruimte, zodat het land naast het opwekken van energie ook gebruikt kan worden voor kleinvee, bijenteelt, het verbeteren van biodiversiteit en het kweken van gewassen.

 

Meer weten over wat langetermijn huurinkomsten uit een zonneweide voor uw bedrijf kunnen doen? Bezoek onze stand op Landbouw Vakbeurs.

Lightsource
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam

E: info@lightsource-re.nl

www.lightsource-re.com