Beursaanbieding: 100% elektrische shovel voor actieprijs

Frisian Motors presenteert de NORBERT FM-120 tijdens de Landbouw Vakbeurs Assen voor een speciale actieprijs. De NORBERT is een volledig elektrische mini shovel/werktuigdrager welke net zo makkelijk werkt als een benzine versie, maar heeft een ander concept dan andere elektrische aangedreven voertuigen. De elektromotor drijft een hydraulische pomp aan en deze zorgt voor de bediening en rij-aandrijving. De machine is dus vergelijkbaar met een brandstof versie qua gebruik en daardoor zijn werktuigen gemakkelijk uitwisselbaar.


Naast een eigen uitgebreide lijn van ruim 30 verschillende soorten werktuigen kunnen ook werktuigen van andere leveranciers worden gebruikt. Hiervoor is een pasplaat beschikbaar die een snelkoppeling aan de shovel voorziet. Naast hydraulische werktuigen kunnen ook elektrische werktuigen worden gebruikt, voltages tussen de 12 en 72 V zijn hiervoor beschikbaar. Optioneel is er een 230 V omvormer met stopcontact beschikbaar. Zo gebruikt u de accu als powerpack en kunt u dus in het veld gewoon 220 V gereedschap gebruiken die je aan de shovel plugt, verlengsnoeren of aggregaten zijn dus overbodig.

Vraag op stand 462 van Frisian Motors naar de speciale beursprijs.

Frisian Motors BV
Leidijk 1b
9243 WH Bakkeveen

T: 0512-767100

www.frisianmotors.com


Reactie schrijven

Commentaren: 0