Frisian Motors neemt prijswinnende maaier mee naar Landbouw Vakbeurs

Tijdens de achtste Landbouw Vakbeurs Assen zal Frisian Motors haar Rimmert FM-170 meenemen. De Zero turn maaier die tijdens de Groentechniek Holland beurs nog een 3e prijs pakte in de 'Gouden Klavertje Vier-verkiezing'. Een innovatieprijs van branche-organisatie Fedecom in samenwerking met hun media partners.

De RIMMERT FM-170 is een volwaardige zero-turn maaier voor groot particulier en semiprofessioneel gebruik. Leverbaar met onderhoudsvrije AGM lood- of Lithium accu’s. Maaitijden beginnen bij 1 uur en is uitbreidbaar tot maximaal 3 uur. Sturen doe je met 2 stuurhendels die elk een wielmotor bedienen. Maaien gebeurt met 2 elektro motoren direct op het maai dek. Dus geen gedoe meer met riemen, olie en benzine.
De maaier wordt aangedreven door een 48 volt-systeem met een totaal vermogen van 5 kW.

Naast de RIMMERT FM-170 neemt Frisian Motors ook een 2-tal machines uit de LEFFERT serie mee. Deze 100% elektrisch aangedreven transporters zijn stoer en stevig gebouwd. Je vrijwel geruisloos en milieuvriendelijk verplaatsen op ruw terrein, bos of juist indoor alles is mogelijk met de FM-50.

Kom kijken op Stand 462 van Frisian Motors.

Frisian Motors BV
Leidijk 1b
9243 WH Bakkeveen

T: 0512-767100

www.frisianmotors.com


Reactie schrijven

Commentaren: 0