Nutrifeed is dé jongdiervoederspecialist van FrieslandCampina

Nutrifeed is dé jongdiervoederspecialist van FrieslandCampina en zal aanwezig zijn op de Landbouw Vakbeurs in stand nummer 110. De aanwezige jongveespecialisten gaan graag met u in gesprek over hoe u een gezonde en efficiënte kalveropfok kunt verwezenlijken.

Daarnaast vertellen zij u ook graag hoe de Kalvolac melkpoeders u hierbij kunnen helpen. En wist u dat het Kalvolac assortiment onderdeel is van het Dairystart concept? Dit is dé totaalaanpak voor een gezonde opfok van Nutrifeed en Agrifirm samen. In vier fasen wordt de afkalfleeftijd van uw jongvee verlaagt naar 24 of 22 maanden. Als melkveehouder profiteert u van vele voordelen; het levert u meer fosfaatruimte en liquiditeit op en daarnaast kunt u nóg meer genieten van uw dieren! Naast dat we graag al uw vragen beantwoorden, vinden we het ook leuk om een spel met u spelen, waarbij leuke prijzen zijn te winnen! Komt u meedoen? Tot in onze stand!

•    Met Kalvolac in 1 klap: Groei, Gezondheid, Veiligheid.

•    Het Kalvolac assortiment: Innovaties die bijdragen aan duurzaam rendement met minder jongvee

•    Kalvolac is onderdeel van het Dairystart concept: Van kalf naar sterke vaars – de totaalaanpak voor jongveeopfok van Nutrifeed en Agrifirm

FrieslandCampina Nutrifeed
Stationsplein 4
3818 LE  Amersfoort
 
www.frieslandcampina.com
www.nutrifeed.com
www.kalvolac.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0