Afdekplicht mestsilo vanaf 1 januari; PAS Mestopslagsystemen biedt de oplossing

Vanaf 1 januari 2018 wordt het wettelijk verplicht alle mestopslagsystemen af te dekken. Dit betekent dat ook oude mestsilo’s, die voor 1 juni 1987 gebouwd zijn, moeten worden afgedekt met dak of een drijfdek. Alle mestopslagsystemen dienen volgens het Activiteitenbesluit vanaf 1 januari 2018 te worden voorzien van een afdekking. Deze afdekking moet worden voorzien van een kwaliteitsverklaring mestbassin waaruit blijkt dat het mestbassin en de afdekking zijn uitgevoerd overeenkomstig BRL 2342.

Wat nu? PAS Mestopslagsystemen biedt de oplossing en levert een siloafdekking op maat:
• Drijfdek
• Spankap
• Blaasdak
• Folie

PAS Mestopslagsystemen
De Giek 31
9206 AS Drachten

T: 0512 - 582058
E: info@pastanks.nl

 

www.pastanks.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0