Agri Yeast Bio: de innovatieve biologische gistcultuur van Agri Nutrition


Verlaag uw kosten en verdien meer met Agri Yeast Bio

Agri Yeast Bio is een SKAL gecertificeerde biologische gistcultuur met metabolieten. Kom naar stand 449 en de adviseurs van Agri Nutrition leggen u graag alle voordelen van Agri Yeast Bio uit. En met onze speciale beursactie helpen wij u warm de winter door!

Uit onderzoek blijkt dat Agri Yeast Bio zorgt voor een hogere voeropname, verbeterde voerconversie, stabielere Pens-PH,  verbeterde vet-eiwit verhouding melk, hogere melkopbrengst, lagere kosten en vitaler vee. Haal meer uit uw ruwvoer. Dankzij Agri Yeast Bio wordt het ruwvoer wordt beter benut. Agri Yeast Bio zorgt voor een stijging van pensbacteriën en verteringenzymen, betere omzetting van lactaat en ammoniak en hogere beschikbaarheid van DVE.

Problemen met schimmel in de kuil, E.coli en Crypto?
Gebruik Agri Yeast Booster: gistcultuur met metabolieten, extra gehydrolyseerde gistcelwanden (MOS, galactosamine en glucanen) en nucleotiden. Zorgt voor mycotoxinenbinding, lagere infectiekans, vermindering van klauwproblemen, betere penswerking en snellere voedingsstoffenoverdracht.

Ook in het Agri Nutrition assortiment: vloeibare gistproducten, vitamines, mineralen, kruiden en zuren voor geiten, lammeren, jongvee, vleesvee, melkvee, droogstaande koeien, varkens, paarden en pluimvee. De Agri Topmixen zijn specifiek samengesteld om de weerstand te bevorderen, de voerconversie te verbeteren, de opbrengt te verhogen en daardoor voor u als veehouder de kosten te verlagen.

De adviseurs van Agri Nutrition komen bij u op het bedrijf om uw economische resultaten te optimaliseren, zeker in periodes met rantsoenwisselingen. Maar ook bij afkalfpieken, problemen door (bacteriële) infecties en stress-periodes staan onze adviseurs met advies voor u klaar.

Agri Nutrition B.V.

 

Hanzestraat 1

 

7006 RH DOETINCHEM

 


Tel. +31 (0)314 39 90 90

 


www.agrinutrition.nl