De Nijborg Agri presenteert automatisch strooiselsysteem voor pluimveehouderij

Met het automatische strooiselsysteem voor de pluimveehouderij van De Nijborg Agri, is het mogelijk om op arbeidsbesparende wijze luzerne, strooisel of dergelijke producten door de stallen te transporteren en te doseren. Dit eventueel met een gewenste toevoeging van kalksteentjes, mineralen en dergelijke.
Door het gewenste product op transport te zetten zal het via valbuizen in een geperforeerde basket of korf vallen, waar de dieren het door middel van tijdverdrijf weer uit pikken. Door de verstelbare hoogte van de basket kan de gewenste hoeveelheid afgesteld worden.

De Nijborg Agri
Postbus 57             
3927 ZM  Renswoude              
Tel: 0318-572923                                                 

www.nijborg.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0