F1 Race-simulator in stand OK|Oliecentrale

Duurzame meters maak je met OK|Oliecentrale

Tijdens de Landbouwvakbeurs 2017 wordt het wel heel interessant om meters te maken met OK|Oliecentrale. Als gevestigd distributeur en adviseur van een breed assortiment brandstoffen, smeermiddelen, vetten en koelvloeistoffen, kunnen agrariërs en loonwerkers namelijk ook bij OK|Oliecentrale terecht voor AdBlue en Shell GTL Fuel. Twee duurzame producten die niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook voor mens, motor en machine.

F1 race-simulator
Om deze boodschap kracht bij te zetten, nodigt OK|Oliecentrale bezoekers dan ook graag uit op haar stand om duurzame meters te maken. En wel door te racen in een heuse F1 race-simulator. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook erg leuk! Om te racen in de OK|Oliecentrale F1 race-simulator kunnen beursbezoekers zich aanmelden tijdens de beurs op de stand, maar ook vooraf via onze websites.
 
Ga voor meer informatie en een online aanmeldingsformulier naar www.ok-olie.nl of www.oliecentrale.nl.

OK Nederland
Postbus 150
7950 AD  Staphorst

T 0522-239999
E info@ok-olie.nl

www.ok-olie.nl