Global Farmers: community voor Rabobank-agrariërs over de hele wereld

Wat wilt u te weten komen van vakgenoten uit de VS, Chili of Nieuw-Zeeland? Via GlobalFarmers.com legt u eenvoudig contact met meer dan 1000 Rabobank-agrariërs over de hele wereld. Als klant van de Rabobank kunt u gratis lid worden van deze exclusieve community.

Wat is Global Farmers?
Global Farmers is een wereldwijd platform voor agrarische klanten van de Rabobank. Het platform biedt u toegang tot kennis en netwerken en helpt bij het runnen van een succesvolle agrarische onderneming. Global Farmers is een initiatief van Rabobank om agrariërs te helpen een nog succesvollere ondernemer te zijn in een snel veranderende wereld.

Het is een strategisch initiatief van Rabobank om agrariërs te helpen een succesvolle(re) ondernemer te zijn in een snel veranderende wereld. Met dit initiatief wil Rabobank een bijdrage leveren aan de wereldwijde uitdaging om substantieel meer voedsel te produceren om uiteindelijk 9 miljard mensen te voeden in 2050.

Waarom lid worden?
- toegang tot onze uitgebreide kennisbank
- blijf op de hoogte van dagelijks agrarisch nieuws en nieuwe inzichten uit de industrie
- kom in contact en discussieer mee met andere agrarische ondernemers en experts
- organiseer boerderijbezoeken om ideeën uit te wisselen met collega-ondernemers.

Neem een kijkje op GlobalFarmers.com en word lid!


Reactie schrijven

Commentaren: 0