Nieuwe versie Rubber Voerschuif en Dubbele Onkruidborstel van Kemp Machines

Kemp Machines uit Houten heeft de Rubber Voerschuif opnieuw ontwikkeld: De schuif is nu leverbaar volledig verzinkt met verwisselbare aanbouwdelen en een balk van kokerprofiel, in de breedten van 2,20m, 2,50m, 2,80m en 3,20m breed.
 
Ook nieuw in het programma is de dubbele onkruidborstel:
Uitgevoerd met 2 borstels naast elkaar, voor extra capaciteit bij grotere oppervlakten.Hierbij zijn de beide borstels pendelend aan het frame bevestigd voor een optimale bodemaanpassing. Ook is er nu een kantsnijschijf als optie leverbaar.

 

Beide machines zijn uiteraard te zien op de Landbouw Vakbeurs Assen in de stand van Kemp Machines.

Kemp Machines
Oudwulfseweg 9
3992 LT Houten

T: 030-6384742
E: info@kempmachines.com

 

www.kempmachines.com


Reactie schrijven

Commentaren: 0