Noviteiten van ABZ Diervoeding

Van 28 november t/m 1 december a.s. presenteert ABZ Diervoeding zich op de Landbouw Vakbeurs in Assen. Onder het thema ‘ABZ dat loont’ praten wij u graag bij in onze stand met nummer 176 over de 3VA-score, Actief Ruwvoer en een veiliger rantsoen met gefermenteerde gist.

3VA-score
Eerder dit jaar introduceerde ABZ Diervoeding de 3VA-score. Met de 3VA-score wordt het resultaat van het zeven van de mest omgezet in het juiste rantsoenadvies. Het is immers niet genoeg om alleen bij een melkveehouder de mest van de melkkoeien te zeven. Belangrijk is een goede uitleg van het zeefresultaat zodat de veehouder weet hoe hij het rantsoen het beste kan aanpassen. Inmiddels hebben ons rundveespecialisten veel kennis opgedaan in de praktijk. Op onze stand nummer 176 praten wij u graag bij over het principe van de 3VA-score.

Actief Ruwvoer
Melkveehouders worden door onze rundveespecialisten ondersteund bij de teelt van topkwaliteit ruwvoer. De ABZ-formule ‘Actief Ruwvoer’ biedt handvatten bij de teelt van ruwvoer van met name gras en snijmaïs. Onderscheidend is dat Actief Ruwvoer is samengesteld vanuit de behoefte van de koe voor een gezonde en hoge melkproductie. De kwaliteit van het ruwvoer is daarom leidend bij de aanpak Actief Ruwvoer. Actief Ruwvoer biedt adviezen en producten van zaaizaad en bemesting tot aan inkuilmiddel en inkuilfolie. Op onze stand nummer 176 geven wij u graag het juiste advies.

Veiliger rantsoen met gefermenteerde gist
Bij ABZ Diervoeding kan gefermenteerde gist (Diamond V) in kleine hoeveelheid aan het rantsoen of krachtvoer worden toegevoegd zodat het verstrekken geen extra arbeid kost. Diamond V stabiliseert de pens en gaat zo pensverzuring tegen. Doordat de vezelvertering verbetert, stijgt de droge stof opname bij verse koeien. Maak gebruik van onze speciale actie. Bezoek onze stand nummer 176 voor meer informatie.

Over ABZ Diervoeding
ABZ Diervoeding is een middelgrote coöperatie met een landelijke dekking gespecialiseerd in de productie van diervoeders met bijbehorend advies. Wij leveren pluimvee-, varkens- en rundveevoer. Op een open en transparante wijze, kijken wij samen met de boer naar de behoefte van de dieren. Onze betrokken mensen maken op basis van kennis en ervaring het beste voer voor uw bedrijf. Dit wordt geproduceerd in vijf moderne fabrieken met de nieuwste technieken. Zo zorgen wij voor een optimaal technisch en financieel resultaat. Voor meer informatie over ABZ Diervoeding verwijzen wij u naar onze website: www.abzdiervoeding.nl

ABZ Diervoeding
Westkadijk 4
Nijkerk

T: 033 - 4221510
E: info@abzdiervoeding.nl

 

www.abzdiervoeding.nl