Trekker rijden op Landbouw Vakbeurs Assen

Kom je naar de Landbouwvakbeurs in Assen en wil je graag een gratis proefrit maken op een nieuwe trekker? Meld je dan bij het Trekkerwebparcours, daar verzamelen zich zo’n 10 Trekkerwebtest trekkers die dit jaar door lezers van het vakblad Trekkerweb en de website Trekkerweb.nl zijn getest.

Vrijwel alle bekende merken zijn aanwezig met een vermogen van 80 tot 315 pk. Je legt een proefrit af op een verhard terrein. Tijdens de rit rijdt een instructeur mee voor de veiligheid en uitleg over de trekker. Iedereen die in het bezit is van een geldige trekker-rijbewijs kan gratis deelnemen. Wie wil kan zich aanmelden op de beursdag zelf. Het Trekkerwebparcous bevindt zich op het parkeerterrein naast de TT Hall, je kunt je inschrijven bij de Trekkerwebstand die je direct naast de ingang van de TT Hall kunt vinden.
 
Weet je al welke dag je de beurs gaat bezoeken en wil je graag een proefrit maken? Geef je voorkeursdag en -tijd alvast door via evenement@agrio.nl en wij plannen een proefrit voor je in. Je kunt een proefrit maken van 28 november t/m 1 december tussen 10.00 en 18.00 uur.


Agrio & OK Olie


Aanmelden: evenement@agrio.nl


www.agrio.nl