Introductie Aquastar® Ultimate Combi waterbed

Méér ligcomfort, betere temperatuurregulatie, hogere productie met Aquastar® Ultimate Combi waterbed
Introductie tijdens LBV Assen 2017

DOKKUM – DSD Stalinrichting lanceert tijdens de Landbouw Vakbeurs Assen (28 november t/m 1 december 2017) Aquastar Ultimate Combi waterbedden. Aquastar Ultimate Combi waterbedden nemen op een natuurlijke wijze de vorm aan van de belasting en verminderen hierdoor de druk op gewrichten, ruggengraat en spieren van de koe. Bovendien verbeteren Aquastar Ultimate Combi waterbedden de doorbloeding en vergroten daarmee het comfort. Aquastar Ultimate Combi waterbedden dragen hiermee bij aan gezondere en productiever dieren. DSD Stalinrichting verzorgt exclusief de verkoop van Aquastar Ultimate Combi waterbedden voor de Nederlandse markt.

Aquastar Ultimate Combi waterbedden hebben als voordeel dat de lighouding van de koe een natuurlijk, horizontaal verloop vertoont, dankzij één watercompartiment. Hiermee wordt voorkomen dat de koe, in vergelijking met tweedelige waterbedden, schuin in de box gaat liggen. Dit schuin liggen geeft meer vervuiling van de koe en ligplaats.
Een ander groot voordeel van Aquastar Ultimate Combi waterbedden is de betere temperatuurregeling. Dit betekent dat de koe beter haar warmte kwijt kan en er daardoor minder snel sprake is van nadelige gevolgen door hittestress.
Aquastar Ultimate Combi waterbedden zijn naadloos en zijn hierdoor snel en gemakkelijk schoon te maken. De naadloze, dubbel geweven textiel en kwaliteitsrubber uitvoering heeft bovendien als voordeel dat er geen vloeistoffen achterblijven, waarin bacteriën zich kunnen nestelen.Het vastzetten van het AUC waterbed op de achterrand voorkomt vuilophoping aan de achterzijde onder het ligbed.

Water knierol
Aquastar Ultimate Combi waterbedden worden standaard geleverd met een waterknierol. De hoogte en inwendige druk kunnen worden aangepast aan de grootte van de koeien. Het water in de knierol absorbeert schokken optimaal. Aquastar Ultimate Combi waterbedden en de waterknierol kunnen passend worden gemaakt voor ligboxenrijen van diverse afmetingen. De garantietermijn is 15 jaar.

Meer informatie: DSD Stalinrichting, Pieter Joost Bos, Tel. +31 (0)519 228 100,
pj.bos@dsd-stalinrichting.nl

DSD Stalinrichting BV
Fortuinweg 4

9101 PE Dokkum

T: 0519-228100
E: info@dsd-stalinrichting.nl

 

www,dsd-stalinrichting.nl