Nieuwste Bridgestone en Firestone landbouwbanden te zien op Landbouw Vakbeurs

Het Japanse bedrijf Bridgestone is 's werelds grootste producent van banden. Sinds 2014 ontwikkeld en verkoopt Bridgestone in Europa premium landbouwbanden onder de naam Bridgestone VT Tractor en Bridgestone VT Combine.

De Bridgestone VT Tractor- VT Combine is een band welke bestemd voor het topsegment van de landbouw. Het gehele programma VT Tractor is voorzien van de zgh. VF (very flexible) codering. Bridgestone is binnen de agriculture wereld het enige merk wat VF banden als standaard aanbiedt! Iedere Bridgestone VT Tractor band laat een tot 40% lagere druk toe met hetzelfde gewicht t.o.v. een conventionele band.

Tevens is Firestone, 's werelds grootste producent van landbouwbanden, onderdeel van de Bridgestone corporation. Sinds 2009 ontwikkeld en verkoopt Firestone binnen Europa landbouwbanden voor de Europese markt. Firestone levert conventionele en IF (improved flexation) banden in de reguliere maten. Onder andere de zeer goede tractie- eigenschappen maken Firestone banden een ideaal product voor met name de akkerbouwer.

Bridgestone Banden

 

www.bridgestone.nl/landbouw/