DINSDAG 19 T/M DONDERDAG 21 JANUARI 2021 VAN 13.00 TOT 22.00 UUR

ALGEMENE VRAGEN

De beurs vindt plaats in MartiniPlaza Groningen. Hiervoor worden Expo 1, Expo 2, de Borgmanhal en de foyer gebruikt.

De Landbouw Vakbeurs Groningen is van dinsdag 19 t/m donderdag 21 januari 2021 elke dag geopend van 13.00 tot 22.00 uur

Jazeker, u kunt uw toegangsticket vooraf online bestellen, deze zijn in de voorverkoop € 3,- goedkoper (normale entreeprijs is € 10,- per persoon).

Ja, u kunt de beurs bezoeken op de dag van uw keuze. Het entreeticket c.q. toegangsbewijs is slechts op de door u gekozen dag geldig.

FACILITEITEN

Tegenover de hoofdingang van MartiniPlaza vindt u een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van uw bezoek bij één van onze parkeerautomaten met PIN of Credit Card.

Tarief Leonard Springerlaan (tegenover hoofdentree). Per uur: € 2,10 (betalen per minuut), Per etmaal: € 12,-. Tarief A7 parking (snelwegzijde, voorbij hotel Mercure). Per uur: € 1,50 (betalen per minuut), Per etmaal: € 10,00.

Daarnaast is door ons de Drafbaan Groningen afgehuurd voor extra parkeerplaatsen. Hier kunt u uw auto parkeren voor het tarief van € 5,- per dag. De Drafbaan is gelegen aan de Concourslaan 10. Bewegwijzering is aanwezig! Vanaf de Drafbaan is het slechts enkele minuten lopen naar MartiniPlaza.

Het parkeerdek van MartiniPlaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot u de laadfaciliteit aan uw rechterzijde vindt). Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.

MartiniPlaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. U kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen.

De Landbouw Vakbeurs is geschikt voor mindervaliden die gebruik maken van een rolstoel.

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, reserveer dan tijdig via 050 5222 818.

MartiniPlaza beschikt over een aantal rolstoelen. Wanneer u deze wilt reserveren, neemt u dan contact op met de reserveerlijn, tel. 050-5222797. De Landbouw Vakbeurs is geschikt voor mindervaliden die gebruik maken van een rolstoel.

HUISREGELS

Het gebruik van foto’s en beeld door derden komt voor tijdens de beurs. Door het betreden van het beursgebouwen en het terrein van MartiniPlaza wordt toestemming gegeven voor het maken en gebruik van foto’s en video’s ten behoeve van publicitaire doeleinden.

Het is niet toegestaan reclame te maken door bezoekers, in welke vorm dan ook. Hieronder vallen onder andere het flyeren, samplen danwel andere promotionele activiteiten. De organisatie behoudt zich te allen tijde het recht voor hier tegen op te treden.

In alle gebouwen van MartiniPlaza bestaat een rookverbod. Alle werknemers en bezoekers hebben recht op een rookvrije omgeving. In de buitenlucht mag u wel roken. Anderen mogen hiervan geen hinder ondervinden.

Sluit Menu