ALGEMENE VRAGEN

De beurs vindt plaats in de Eurohal, bij het Van de Valk Hotel te Zuidbroek.

Burgemeester Omtaweg 4, 9636 EM Zuidbroek

De Landbouw Vakbeurs Zuidbroek is op dinsdag 15, woensdag 17 en donderdag 17 februari, dagelijks vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur geopend.

Jazeker, u kunt vooraf online uw toegangstickets voordeliger bestellen.

Ook kunt u een (digitale) uitnodiging(en) van uw toeleverancier(s) ontvangen. In dat geval kunt u deze uitnodiging bij de entree afgeven voor een gratis beursbezoek of online uw komst bevestigen. Dit staat vermeld op de uitnodiging.

Het ticket/de tickets zijn geldig op een van de beursdagen naar keuze. U kunt dan ook zelf bepalen op welke dag u de beurs wenst te bezoeken.

FACILITEITEN​

Het parkeren is gratis. Volg de routeborden en de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Er is zijn oplaadpalen voor uw elektrische auto paraat op het parkeerterrein van het hotel.

De Landbouw Vakbeurs Zuidbroek is geschikt voor mindervaliden die gebruik maken van een rolstoel. Het event is indoor op een vlakke beursvloer. Er zijn invaliden toiletten aanwezig.

Vlakbij de hoofdingang vindt u in parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Informeer bij de informatiestand van de organisatie naar onze bruikleen-rolstoelen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, reserveer dan tijdig via info@ast-expo.nl

De organisatie beschikt over een aantal rolstoelen. Wanneer u deze wilt reserveren, neemt u dan contact op via tel. 0546-546820 of via mail: info@ast-expo.nl. De Landbouw Vakbeurs is geschikt voor mindervaliden die gebruik maken van een rolstoel.

HUISREGELS

Het gebruik van foto’s en beeld door derden komt voor tijdens de beurs. Door het betreden van het beursterrein en de beurshal wordt toestemming gegeven voor het maken en gebruik van foto’s en video’s ten behoeve van publicitaire doeleinden.

Het is niet toegestaan reclame te maken door bezoekers, in welke vorm dan ook. Hieronder vallen onder andere het flyeren, samplen danwel andere promotionele activiteiten. De organisatie behoudt zich te allen tijde het recht voor hier tegen op te treden.