Locatie

Expo Assen (nieuwe naam van de TT Hall Assen)

De Haar 11

9405 TE Assen       Gratis parkeren!

Route

Expo Assen (TT Hall) ligt direct aan het wereldberoemde TT Circuit van Assen. Door de centrale ligging aan de A28 is de locatie gemakkelijk en zonder files te bereiken. Op de enorme parkeerplaats die ruimte biedt aan zeker 6.000 auto's. 

Routebeschrijving
Expo Assen (TT Hall) is gemakkelijk en snel te bereiken door de gunstige ligging aan de A28. Om de evenementenhal te bezoeken rijdt u richting Assen. Wanneer u Assen nadert, volgt u de volgende instructies:

A28 vanuit het Zuiden (Apeldoorn/ Amersfoort)
Neem vanaf de A28 afslag nummer 31a en volg de borden naar het TT Circuit/ TT World.

A28 vanuit het Noorden (Groningen)
Neem vanaf de A28 afslag nummer 32, naar de N33 Haarweg. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf. Na ca. 1 km staat wordt het TT Circuit aangegeven en slaat u linksaf. Of rij door op de A28 naar afslag 31a en volg de borden naar het TT Circuit/ TT World.

N33 vanuit Veendam
U neemt de afrit Assen/ Hoogeveen. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf richting Assen. Na ca. 200m slaat u linksaf richting het TT Circuit.

 

Nieuwe verkeerssituatie
Expo Assen (TT Hall) is door een extra afrit vanaf de A28 nu nog beter bereikbaar. De verkeerssituatie rondom de afslag 32 is daardoor gewijzigd. Is uw navigatie niet up-to-date? Zet deze dan uit en volg in dat geval de borden 'TT World'.

Openbaar vervoer
Expo Assen (TT Hall) is (op ma t/m vr) ook bereikbaar met lijnbus 4. De bushalte ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de hoofdingang. Ook kunt u vanaf het centraal station Assen, een (trein) taxi nemen. Kijk voor een reisadvies op www.9292ov.nl of bel 0900-9292.


Deel deze pagina: