Optimale gewasbescherming

Waarom zou je dure spuitmiddelen verspillen tijdens het beschermen van gewassen? Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook zonde van het geld! Met dit idee in het achterhoofd is de Wingssprayer ontwikkeld. Het resultaat: Een milieuvriendelijke gewasbeschermingsinnovatie van Nederlandse bodem.

De Wingssprayer spuit fijne nevel direct in het gewas. Hierdoor rollen er geen druppels van het blad. Daarnaast voorkomt de Wingssprayer dat drift wegstuift aan de achterkant van een spuitmachine. Beide toepassingen stellen u in staat effectiever te spuiten. Met een besparing op dure pesticides als resultaat. De vleugel van de Wingssprayer dient als spoiler, gewas opener én als windscherm. Hierdoor kunt u zelfs gewassen bespuiten bij harde windsnelheden.

Meer dan 99% driftreductie. Dus vrijwel geen gedoe met spuitvrije zones

De Wingssprayer spuittechniek levert in combinatie met Airmix 015 spuitdoppen een driftreductie van meer dan 99%. Dit wordt ook erkend door waterschappen en overheden. Wingssprayer gebruikers mogen hierdoor met vrijwel alle middelen spuiten op 50 cm insteek van watervoerende en droge sloten. Door de aerodynamische voordelen van de Wingssprayer kunt u spuiten met hogere rijsnelheden zonder dat dit afbreuk doet aan de spuitefficiëntie. Zeker voor grote boerenbedrijven levert dit een aanzienlijke tijdbesparing op.

Met drie producttypen is de Wingssprayer klaar om alle wereldgewassen te beschermen. Daarnaast is de Wingssprayer te monteren op iedere spuitmachine beschikbaar op de markt.

Harrie Hoeben is het brein en het enthousiasme achter de Winggsprayer. Door zijn passie voor het gewas, de jarenlange ervaring en kennis heeft hij een verbluffend systeem ontwikkeld. Inmiddels is Wingssprayer een familiebedrijf geworden. Zijn beide zoons en partner zijn volop betrokken bij de doorontwikkeling en productie van de Wingssprayer.

Bezoek voor meer informatie de stand van Wingssprayer tijdens de beurs!

www.wingssprayer.com