INSCHRIJVEN

Wilt u ook verzekerd zijn van deelname? Schrijf dan in! Via de onderstaande link kunt u het inschrijfformulier voor de LANDBOUW VAKBEURS 2023 downloaden. Op het formulier staan alle deelnametarieven en mogelijkheden vermeld. Daarnaast kunt u ook het onderstaande formulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben, of meer informatie wensen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

DE SCHERPE DEELNAME PRIJZEN

STANDOPPERVLAK:

 12 m² –    120 m²    = €75,-/ m² 

121 m² – > m²          = €40,-/ m² ( t.b.v. stands met mechanisatie)

101 m² – 250 m²     = €20,-/ m²

BEURSAANBIEDINGEN:

Wij kunnen voor u standaard standbouw verzorgen. Deze stands staan op maandag 14 februari voor u klaar. U hoeft deze enkel in te richten met uw producten enz. In overleg met ons kan deze stand ook eerder worden opgeleverd.

Een standaardstand is inclusief de huurprijs van het stand oppervlak, echter zonder elektra aansluiting. Maar met wanden, frieslijst, verlichting, vloerbedekking en een afsluitbare keukenafscheiding van 1 x 1 meter. Voor standaard stands van 50 m² of meer is dat 2 x 1 meter.

  • standaardstand 4 x 4 à €1.700
  • standaardstand 5 x 4 á €2.000
  • standaardstand 6 x 4 à € 2.400
  • standaardstand 8 x 4 à € 3.200
  • standaardstand 10 x 5 à €4.500
  • andere afmetingen zijn mogelijk à €40,-/m²

RELATIEKAARTEN

Maak van uw beursdeelname een groot succes en nodig uw relaties uit voor een beursbezoek d.m.v. het geven van een relatiekaart. Deze relatiekaarten worden in een setje van 2 kaarten verstuurd. De waarde hiervan is dus 2 x € 12,50  =  € 25,-. Deelnemers kunnen deze relatiekaarten bestellen, deze voorzien van hun bedrijfsstempel, en afgeven of opsturen naar hun relaties. U betaald alleen de ontvangen kaarten bij de kassa. U betaald € 4,- excl. btw per ingeleverde relatiekaart. Na beurs ontvangt u de ingenomen kaarten met de factuur. Deze relatiekaarten zijn er ook in digitale vorm.

GRATIS KORTINGSKAARTEN VOOR UW KLANTEN

Als deelnemer kunt u onbeperkt en gratis kortingskaarten ter waarde van €5,- verstrekken aan uw relaties. U kunt deze kaarten alleen in printvorm bestellen bij de organisatie. Uw relatie dient deze kaart wel ingevuld in te leveren.

INSCHRIJVINGEN EN HET CORONAVIRUS

Indien de organisatie de Landbouw Vakbeurs voor 10 februari moet annuleren inzake het coronavirus vervalt de deelname overeenkomst ( inschrijfformulier). De facturatie inzake de deelname kosten, zoals op het inschrijfformulier overeengekomen is, zal 4 weken voor beurs plaats vinden. De betaal termijn is 3 weken. De facturatie geschiedt uitsluitend als er de zekerheid is, dat de Landbouw Vakbeurs ook daadwerkelijk gaat plaats vinden.