Exposantenhandboek

Hieronder kunt u het exposantenhandboek voor de Landbouw Vakbeurs Assen downlaoden. Hierin staan de op- en afbouwtijden, belangrijkste telefoonnummers en andere praktische zaken rondom uw deelname vermeld.
Anders dan vermeld, is het overigens wel mogelijk om na 13 november uw pers- en nieuwsberichten aan ons door te geven voor een gratis publicatie op deze website.

Download
Standhoudersinfo LBV Assen 2017.pdf
Adobe Acrobat document 567.9 KB

Overnachten

Vlakbij de TT Hall Assen ligt het hotel de Bonte Wever. Reserveren is mogelijk door een email te sturen naar info@debontewever.nl of te bellen naar 0592-303777. Vaak geldt er tijdens de beurs een speciale aanbieding voor exposanten. Vermeld daarom bij uw reservering dat u standhouder bent op de Landbouw Vakbeurs.


Bestellen van standmeubilair

U kunt uw stand op de Landbouw Vakbeurs Assen inrichten met standmeubilair van onze huisleverancier Tanja Verhuur. Hieronder ziet u een overzicht van het assortiment. U kunt daaruit uw keuze maken en vervolgens de bestelling doorgeven aan Expo Management. De vermelde prijs bij elk artikel is de huurprijs voor alle 4 de beursdagen, excl. BTW.