AFMETINGEN EN MOGELIJKHEDEN

Het beschikbare terrein is 510 meter lang en 180 meter breed. De ovaal heeft een bruikbaar oppervlak van ca 86.500m², samen met de andere verharde terreinen hebben wij ca 90.000 m² beschikbaar voor de Landbouwvakbeurs Groningen Outdoor.

Het gehele terrein is een gedraineerd grasveld en zeer goed begaanbaar. Aan de buitenkant ligt rondom, de sintelbaan, de 8 meter brede ren- en drafbaan. Het hele terrein is omheind met een hoog hekwerk en is zodoende goed te bewaken. Er zijn 4 toegangspoorten om op het beursterrein te komen voor de op- afbouw van uw stand.

INDELING EN INRICHTING

Op het terrein komen geen mega tenten te staan, elke standhouder/ deelnemer maakt gebruik van door de organisatie aangeboden tenten. Met de afmetingen 3×4, 4×4 en 5×5 meter. De tenten kunnen gekoppeld worden, maar in overleg is er ook maatwerk mogelijk voor een andere afmetingen. Tenten moeten aan namelijk aan een veiligheidskeurmerk voldoen. Dat is via onze leverancier gegarandeerd. Indien om welke reden ook geen gebruik kan worden gemaakt van onze tenten, neemt u dan contact met ons op.  

Het is verboden om caravans, kampeerauto’s, schaftketen e.d. op de stand te plaatsen. Het beurs terrein wordt, indien dat noodzakelijk mocht blijken, op de looppaden voorzien van houten trottoirs van 2,5 meter breed en 10 cm hoog.