Beurskrant

Zoals inmiddels traditie is, verschijnt er ook deze keer een unieke beurskrant compleet gewijd aan de Landbouw Vakbeurs Assen 2017. De organisatie heeft hiervoor een exclusieve samenwerking met uitgeverij Persmedia uit Drachten. 

Is uw bedrijf exposant op de Landbouw Vakbeurs en wilt u uw beursdeelname ook extra onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Persmedia voor informatie over de mogelijkheden zoals een advertentie, advertorial of bedrijfsreportage.

Persmedia BV
Handwerkerszijde 112
9201 CP Drachten

T: 0512-764201
E: info@pers-media.nl

www.pers-media.com

Gratis publicatie van uw nieuwsberichten

Breng uw deelname aan de Landbouw Vakbeurs Assen nog beter onder de aandacht; lever vandaag nog uw pers- en nieuwsberichten aan voor een gratis publicatie op deze website. Hieronder leest u hoe wij deze informatie graag van u ontvangen.

Noviteiten
Presenteert uw bedrijf op de Landbouw Vakbeurs Assen een nieuw/ vernieuwd product of een nieuwe dienst? Laat het ons weten! Wij ontvangen daarvoor graag een tekst of persbericht in Word met daarbij (indien beschikbaar) los een aantal foto’s in .jpg.

Andere pers- en nieuwsberichten
Misschien organiseert u tijdens de Landbouw Vakbeurs Assen een leuke activiteit of beursactie, viert uw bedrijf een jubileum of zijn er andere nieuwsfeiten die interessant zijn voor de bezoekers van de beurs. Mailt u ons deze berichten dan voor een gratis publicatie op deze website. Wij ontvangen daarvoor graag een tekst in Word met daarbij (indien beschikbaar) los een aantal foto’s in .jpg.
 
Aanleveren materiaal
Mail uw teksten, logo en foto’s naar Marieke van Rijn via marieke@media-linq.nl en ook als cc naar Niek Asbroek via n.asbroek@tt-hall.nl.