De Bridgestone VT Tractor- VT Combine is een band welke bestemd voor het topsegment van de landbouw.

BTN de Haas is dealer van Kärcher en onze specialisten staan tijdens de beurs voor u klaar. In de stand kunt u het Easy! Force-systeem zelf testen.

BTN de Haas is dealer van Kärcher en onze specialisten staan tijdens de beurs voor u klaar. In de stand kunt u het Easy! Force-systeem zelf testen.

Onder het thema ‘ABZ dat loont’ praat ABZ Diervoeding u graag bij in stand 176 over de 3VA-score, Actief Ruwvoer en een veiliger rantsoen met gefermenteerde gist.

Op de Landbouw vakbeurs in Assen presenteert Agridek, naast de bestaande portaalsystemen, haar nieuwste innovatie: Het Agridek Duo systeem met losse oprolbok!

Meer weten over wat langetermijn huurinkomsten uit een zonneweide voor uw bedrijf kunnen doen? Vraag het Lightsource.

Maak een proefrit op een nieuwe trekker tijdens de Landbouw Vakbeurs! Vrijwel alle bekende merken zijn aanwezig, van 80 tot 315 pk.

OK|Oliecentrale nodigt bezoekers uit om duurzame meters te maken. En wel door te racen in een heuse F1 race-simulator. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook erg leuk!

Verlaag uw kosten en verdien meer met Agri Yeast Bio: een SKAL gecertificeerde biologische gistcultuur met metabolieten. Beursactie: gratis jas bij bestelling!

Grondbewerking met hoge efficiëntie en capaciteit met de laatste stand der techniek in de nieuwe 58 serie! De spitmachine met de grootste capaciteit is sterker, lichter en komt in vele varianten.

Meer weergeven