Innovatie

BTN de Haas is dealer van Kärcher en onze specialisten staan tijdens de beurs voor u klaar. In de stand kunt u het Easy! Force-systeem zelf testen.

BTN de Haas is dealer van Kärcher en onze specialisten staan tijdens de beurs voor u klaar. In de stand kunt u het Easy! Force-systeem zelf testen.

Onder het thema ‘ABZ dat loont’ praat ABZ Diervoeding u graag bij in stand 176 over de 3VA-score, Actief Ruwvoer en een veiliger rantsoen met gefermenteerde gist.

Op de Landbouw vakbeurs in Assen presenteert Agridek, naast de bestaande portaalsystemen, haar nieuwste innovatie: Het Agridek Duo systeem met losse oprolbok!

Grondbewerking met hoge efficiëntie en capaciteit met de laatste stand der techniek in de nieuwe 58 serie! De spitmachine met de grootste capaciteit is sterker, lichter en komt in vele varianten.

Vorig jaar introduceerde ENGIE Refrigeration een buitenlucht onafhankelijk bewaarsysteem voor aardappelen. Eenzelfde systeem is ern u voor het drogen en bewaren van uien.

Deze stand-alone, opblaasbare, verticale Klimzak is ontworpen voor het op een eenvoudige en snelle manier afdichten van kanalen bij kistenbewaring voor gewassen.

Het automatische strooiselsysteem voor de pluimveehouderij maakt het mogelijk om gemakkelijk luzerne, strooisel of andere producten door de stallen te transporteren en te doseren.

Beide machines zijn uiteraard te zien op de Landbouw Vakbeurs Assen in de stand van Kemp Machines.

De Farmax DRP spitmachine heeft een aangepaste aandrijflijn; de rotor wordt voortaan aan één zijde aangedreven.

Meer weergeven