ONLINE KAARTVERKOOP

Via de onderstaande knop kunt u alvast uw toegangskaarten voor de Landbouw Vakbeurs Groningen kopen met € 3,- korting.

U betaalt dan geen € 10,- maar slechts € 7,- per persoon.

Na uw registratie en betaling via IDeal, ontvangt u de tickets per e-mail. Deze kunt u uitprinten of tonen op uw smartphone, zodat deze bij de entree gescand kunnen worden.

Let op: elk ticket is uniek en kan maar één keer gebruikt worden als entreebewijs. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. U hoeft voor hen geen ticket te kopen.

TICKETREGISTRATIE

Bedrijven die deelnemen aan de Landbouw Vakbeurs kunnen u een digitale relatie- of kortingskaart sturen. U ontvangt dan een email met een unieke link waarmee u de toegangskaart of kortingskaart kunt bestellen en downloaden. 

DIGITALE RELATIEKAART
Wilt u gebruik maken van de uitnodiging? Klik dan op de link en geef aan of u 1 of 2 entreetickets (relatiekaarten) u wilt ontvangen. Vul daarna uw gegevens in. Let er vooral op dat u uw e-mailadres juist invult. Na de registratie ontvangt u de entreeticket(s) per e-mail. U kunt deze printen of bij de entree tonen op uw smartphone.

DIGITALE KORTINGSKAART
Wilt u gebruik maken van de uitnodiging om de beurs met korting te bezoeken? Klik dan op de link en geef aan hoeveel  entreetickets u met korting wilt kopen. Vul daarna uw gegevens in. Let er vooral op dat u uw e-mailadres juist invult. Na de registratie en de betaling via iDeal,  ontvangt u de entreeticket(s) per email. U kunt deze printen of bij de entree tonen op uw smartphone.

UW GEGEVENS
Wanneer u gebruik maakt van de digitale uitnodiging van een exposant, worden uw adresgegevens na afloop van de beurs teruggekoppeld aan dat bedrijf. Zo kunnen de deelnemers zien wie er van hun uitnodiging gebruik heeft gemaakt. Precies zoals bij de ‘ouderwets’ gedrukte kaarten die door de bezoekers worden ingevuld.